Можете да потърсите нашите услуги за получаване на консултации по всякакви визови и имиграционни въпроси за САЩ.

Посетете нашия сайт “Херос БГ -  Визови въпроси и имиграция в САЩ”

ПРЕВОДИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ

 

ЗА НАС

Думите на нашите клиенти са нашата най-добра реклама!

Агенцията е оторизирана от Министерство на външните работи на Република България, да извършва преводи на документи, за които се изисква легализация. Агенцията извършва консултации във връзка с начина на легализиране на документи издадени от различни институции и ведомства в България, както и всички процедури по самата легализация.

 

Доверете се на опита! Нашият опит в тази област е вече над 17 години. Моля, обърнете внимание и на нашата ценова листа. Държим качеството на нашата услуга да е винаги на най-високо ниво, а цените възможно най-ниски!

 

НАШЕТО МОТО: Една работа е свършена добре, когато всички   страни взели участие в нея останат доволни.

 

ЗАЩО ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ ТОЧНО КЪМ НАС? ЗАЩОТО ...

· Преводачите, които фирмата ползва, са висококвалифицирани в съответните езици.

· Спазваме поетите срокове за изпълнение на поръчките, каквото и да ни струва това.

· Следим за качеството на преводите. Фирмата коригира евентуално допуснати грешки от преводачите в най-кратък срок и прави това изцяло за своя сметка!

· Преводачи от нашата фирма осигуряват превод при много и различни между-фирмени договаряния и при сключване на договори.

· При нас Вие можете да разчитате на пълна конфиденциалност от страна на преводачите. Документи, които се превеждат при нас не се коментират, огласяват или предоставят на трети лица при никакви условия. По тази причина нашата фирма е предпочитана като партньор от много клиенти и фирми, които водят съдебни дела в България и в чужбина, за които е необходимо да се правят преводи но документи.

· Последно, но може би най-важно. Вие може да намерите и по евтини преводи, но надали бихте искали хората, които четат Вашите преведени документи в чужбина да не разбират за какво става дума в тях или още по-лошо, да ги разберат по погрешен начин поради лошия превод. Такива вреди не могат да се измерват с парична стойност.

 

ИНТЕРЕСНО: Нашата фирма осигури екипа от преводачи на индийската правителствена делегация, при посещението на Президента на Индия у нас през 2003 г. Това беше екип от 15 души - преводачи, които изпълниха отлично своите ангажименти. Посолство на Индия се довери на нашия опит, а удоволствието от добре свършената работа беше взаимно.

ХЕРОС  БГ ООД  - БЪЛГАРИЯ

Ако желаете повече информация по каквито и да е въпроси, можете да ползвате търсачката на Google.com Adds направо от тук.

Google
 
Web herros.atspace.com

ЗА КОНТАКТИ:

 

ХЕРОС БГ ООД

ул. Г.С.Раковски №193, вх.Б, ап.12

София 1142

 

Тел. (02)963-0618; (02)986-0718

Тел./факс (02)963-0547

 

Email: herros_bg@yahoo.com